בש"א 54751/04 ח.נ. נ' ע.נ.
המבקשת הגישה כנגד בעלה, המשיב, בקשה למזונות זמניים ובקשה למתן צו הגנה.
בין היתר, נטען כי המשיב צמצם את הסכומים שהעביר למבקשת לכלכלת הבית ולהוצאות שוטפות, ובהמשך ביטל כליל את התשלום, והחל לבצע קניות לבית בעצמו ולפי הבנתו הבלעדית.
השופט פ' מרכוס, מבימ"ש לעניני משפחה בי-ם, החליט ליתן צו הגנה, לאחר שקבע כי מצטיירת תמונה של שתלטנות כספית מצד המשיב, שליטה מוחלטת על האמצעים הכלכליים של הצדדים, ופגיעה באישה במישורים רבים ושונים.
השופט הוסיף כי לאור התנהגותו הכלכלית של המשיב, יש לקבוע בצו ההגנה כי במידה ולא ישולמו המזונות הזמניים שנפסקו בדייקנות, יורחק המשיב מבית המגורים.
בש"א 54751/04 ח.נ. נ' ע.נ.
למדור משפחה וירושה
אתר המשפט הישראלי "פסקדין"
www.psakdin.co.il
המידע המוצג במאמר זה הוא מידע כללי בלבד, ואין בו כדי להוות ייעוץ ו/ או חוות דעת משפטית. המחבר/ת ו/או המערכת אינם נושאים באחריות כלשהי כלפי הקוראים, ואלה נדרשים לקבל עצה מקצועית לפני כל פעולה המסתמכת על הדברים האמורים.
פרסומת - תוכן מקודם
פסקדין הוא אתר תוכן משפטי ופלטפורמה המספקת שירותי שיווק דיגיטלי למשרדי עורכי דין,
בהכנת הכתבה לקח חלק צוות העורכים של פסקדין.